Kennisgeving besluit op Omgevingsvergunning, Hesselinkweg (ong.) te Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op Omgevingsvergunning, Hesselinkweg (ong.) te Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Aalten heeft op 13 mei 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00000450 voor hekwerk honden losloopveld Kwispelklub Dinxperlo op locatie Hesselinkweg (ong.) te Dinxperlo. De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten: •technische bouwactiviteit •Bouwactiviteit (omgevingsplan) Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis. Bezwaar besluit college Bent u het niet eens met het besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl/bezwaar-maken. Zet in die brief in ieder geval: •uw naam, adres en woonplaats; •de datum; •een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; •waarom u het niet eens bent met het besluit en •uw handtekening. De termijn voor het indienen van een bezwaar start één dag na de bekendmaking en bedraagt 6 weken. Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen. Voorlopige voorziening Ook wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is: Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht Postbus 9030,6800 EM Arnhem. Vragen Heeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 18-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. 573959541d2091f56f99ab784c696527

Gerelateerde berichten