Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Europastraat 2TR, Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Europastraat 2TR, Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 14 februari 2024 is een aanvraag ontvangen voor het vervangen van een hekwerk op locatie Europastraat 2TR, Dinxperlo. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000170. De aanvraag betreft de volgende activiteiten: •Bouwactiviteit (omgevingsplan) •afwijken van regels in het Omgevingsplan   Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 21-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dinxperlo
  2. 8a3051d1677cf3bff2016210ee2eae9a

Gerelateerde berichten