ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Hogestraat 69 in Dinxperlo.

Meer informatie over ALDI in Dinxperlo

ALDI is een van de grootste discount-supermarkten in Nederland, met ongeveer 500 winkels. Ze streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten. Zowel eigen huismerken als A-merken zijn beschikbaar, allemaal van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. ALDI heeft ook aandacht voor duurzaamheid en gaat de strijd aan tegen voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, beperken ze de hoeveelheid verspild voedsel. Al deze aspecten maken boodschappen doen bij ALDI goedkoper en verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook