AMI Kappers Dinxperlo

AMI Kappers Dinxperlo is een Kapper gelegen aan Aaltenseweg 3A in Dinxperlo.

Meer informatie over AMI Kappers Dinxperlo in Dinxperlo

AMI Kappers Dinxperlo is een kapsalon waar je altijd welkom bent, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies en creativiteit om ervoor te zorgen dat je met een mooi kapsel de salon verlaat. De salon is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Je kunt zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Daarnaast biedt de salon ook studentenkorting aan. Je betaalt dan geen €27,05, maar €21,75 voor een knipbehandeling en ontvangt 10% korting op andere behandelingen.

Wil je weten wat AMI Kappers Dinxperlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Dinxperlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Dinxperlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Dinxperlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar AMI Kappers Dinxperlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Dinxperlo

Bezoekers bekeken ook