Autobedrijf Sloetjes B.V.

Autobedrijf Sloetjes B.V. is een Dealer van tweedehands auto's gelegen aan Terborgseweg 1 in Dinxperlo.

Meer informatie over Autobedrijf Sloetjes B.V. in Dinxperlo

Autobedrijf Sloetjes is een full-service autobedrijf in Dinxperlo dat al 50 jaar bestaat en gespecialiseerd is in de verkoop van jong gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Ze hebben een ruim aanbod van zorgvuldig geselecteerde occasions en klassieke en speciale auto's. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals onderhoud, reparatie, APK-keuringen en schadeherstel. Autobedrijf Sloetjes staat voor eerlijke tarieven, duidelijke afspraken en persoonlijk contact. Ze hebben ook veel kennis op het gebied van bedrijfsbussen tot 3.5 ton. Het autobedrijf is erkend door de RDW en ze hebben een erkend APK-keuringsstation. Het adres en de openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Autobedrijf Sloetjes B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Sloetjes B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Sloetjes B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Sloetjes B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Autobedrijf Sloetjes B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Sloetjes B.V.

Bezoekers bekeken ook