Bäckerei Gildhuis

Bäckerei Gildhuis is een Bakkerij gelegen aan Hellweg 36 in Bocholt.

Meer informatie over Bäckerei Gildhuis in Bocholt

Gildhuis Brot is een ambachtelijke bakkerij die al meer dan 100 jaar bestaat en bekend staat om de beste handgemaakte bakproducten. Ze bakken dagelijks een groot aantal producten volgens traditionele recepten, maar ook met nieuwe ideeën. In hun cafés kunnen klanten genieten van verschillende broodjes, broden, gebak en taarten, evenals koffie en ijs. Gildhuis hecht veel waarde aan de beste ingrediënten en grondstoffen uit de regio, en ze bieden een gevarieerd assortiment aan. Ze zijn vooral trots op hun grote selectie broodspecialiteiten. Daarnaast hebben ze ook een drive-in service waar klanten snel en vers eten kunnen bestellen. Klanten waarderen de vriendelijke service en de verse en knapperige producten van Gildhuis Brot.

Wil je weten wat Bäckerei Gildhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bäckerei Gildhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bäckerei Gildhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bäckerei Gildhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Bäckerei Gildhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bäckerei Gildhuis

Bezoekers bekeken ook