Biljartvereniging "Ons Huis"

Biljartvereniging "Ons Huis" is een Sportcafé gelegen aan Europastraat 2 in Dinxperlo.

Meer informatie over Biljartvereniging "Ons Huis" in Dinxperlo

De biljartvereniging Ons Huis kondigt aan dat de inschrijving voor het seniorentoernooi geopend is. Het toernooi kon eerder niet doorgaan, maar gaat nu eindelijk plaatsvinden. Bennie Bruggink is de titelverdediger. Daarnaast nemen dit seizoen 5 teams van BV Ons Huis deel aan de avondcompetitie. De vereniging heeft ook een feest- en toernooidag georganiseerd voor haar leden en partners. De Rabobank houdt een actie genaamd Rabo ClubSupport, waarbij regionale clubs financieel ondersteund worden. Het speelschema en de teamindeling voor het seizoen 2023/24 zijn gepubliceerd. Tot slot is er een nieuwsbrief van de KNBB beschikbaar.

Wil je weten wat Biljartvereniging "Ons Huis" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biljartvereniging "Ons Huis" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biljartvereniging "Ons Huis"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biljartvereniging "Ons Huis" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Biljartvereniging "Ons Huis" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biljartvereniging “Ons Huis”

Bezoekers bekeken ook