Bruggink Sports Constructions

Bruggink Sports Constructions is een Houtbewerker gelegen aan Industriestraat 12 in Dinxperlo.

Meer informatie over Bruggink Sports Constructions in Dinxperlo

Bruggink Sports Constructions is een specialist in het bouwen van indoor en outdoor sportconstructies en survivalmaterialen. Ze ontwerpen, produceren, bouwen op locatie en breken weer af. Ze zijn leverancier en producent van obstakels en survivalmaterialen voor grote evenementen zoals Mud Masters en Strong Viking. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen jouw wensen vertalen naar innovatieve ontwerpen voor evenementen of trainingslocaties. Als je geïnteresseerd bent, kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor jouw locatie en evenement te bespreken.

Wil je weten wat Bruggink Sports Constructions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruggink Sports Constructions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruggink Sports Constructions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruggink Sports Constructions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Bruggink Sports Constructions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruggink Sports Constructions

Bezoekers bekeken ook