Cozy & Zo

Cozy & Zo is een Schoonheidssalon gelegen aan Aaltenseweg 36 in Dinxperlo.

Meer informatie over Cozy & Zo in Dinxperlo

Cozy & Zo is een schoonheidssalon die zich richt op ontspanning en huidverbetering. Ze bieden zowel kleine als grote behandelingen aan en maken gebruik van producten met natuurlijke werkstoffen om prachtige resultaten te behalen en te behouden. De salon biedt verschillende behandelingen aan, zoals gelaatsbehandelingen, ontharing en verven, specialisaties, massages, pedicure en manicure, make-up en andere behandelingen. De kosten van de behandelingen kunnen opgevraagd worden en voor vragen, advies of het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden met de salon. Cozy & Zo maakt gebruik van cookies.

Wil je weten wat Cozy & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cozy & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cozy & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cozy & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Cozy & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cozy & Zo

Bezoekers bekeken ook