De Boer en Martens

De Boer en Martens is een Huisarts gelegen aan Raadhuisstraat 8 in Dinxperlo.

Meer informatie over De Boer en Martens in Dinxperlo

De tekst gaat over de Praktijk voor huisartsenzorg Whemerhof. Op de website van de praktijk is informatie te vinden over de openingstijden en de waarneming 's avonds, 's nachts en in het weekend. Vanaf 23 maart 2023 is de praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Er is een video beschikbaar over de nieuwe praktijk en er zijn veelgestelde vragen te vinden. De praktijk biedt deskundige zorg met een menselijke maat en streeft ernaar om passende zorg te bieden door de juiste hulpverlener op het juiste moment. Verder zijn er pagina's met informatie over de praktijk, handige informatie, nieuws en contactgegevens. De praktijk is bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur en er zijn specifieke tijden voor contact met de assistente voor afspraken en uitslagen. Daarnaast is er een mogelijkheid om naar MijnGezondheid.net te gaan.

Wil je weten wat De Boer en Martens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boer en Martens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boer en Martens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boer en Martens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar De Boer en Martens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boer en Martens

Bezoekers bekeken ook