De Rietstap

De Rietstap is een Kerk gelegen aan Meniststraat 14A in Dinxperlo.

Meer informatie over De Rietstap in Dinxperlo

In Dinxperlo staat Kerkje De Rietstap, het kleinste kerkje van Nederland, dat gebruikt wordt als expositieruimte. Elke maand is er een wisselende expositie van kunstenaars uit de omgeving en andere regio's in Nederland en Duitsland. Ze zoeken ook gastvrouwen en gastheren. De openingstijden zijn elke zondag van 14:00 tot 17:00 uur en in juli en augustus ook elke woensdagmiddag. Met Pasen en Pinksteren is het kerkje op zondag gesloten en maandag geopend. Het kerkje is gesloten van december tot en met februari. Buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om het kerkje te bezoeken via het contactformulier. De toegangsprijs is gratis, maar buiten de reguliere openingstijden wordt er € 1,00 per persoon gevraagd met een minimum van € 10,00. Er kan ook een vrije gift gegeven worden via een QR-code. Het adres is Meniststraat 14a, 7091 ZZ Dinxperlo. Kerkje De Rietstap is een werkgroep van Stichting Historisch Dinxperlo.

Wil je weten wat De Rietstap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Rietstap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Rietstap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rietstap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar De Rietstap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Rietstap

Bezoekers bekeken ook