Dinxper gym

Dinxper gym is een Sportschool gelegen aan De Kolk 6 in Dinxperlo.

Meer informatie over Dinxper gym in Dinxperlo

Dinxper Gym biedt een breed scala aan groepslessen en personal trainingen om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om individueel te trainen. Voor een vast bedrag per maand kan er onbeperkt gesport worden bij Dinxper Gym, dat elke dag geopend is van 07.00 tot 23.00 uur. Er zijn ook voordelige tarieven beschikbaar voor gezinnen. Het bedrijf biedt ook bedrijfsvitaliteit op maat, waaronder teambuildingactiviteiten, trainings- en voedingsschema's en gezondheidsmetingen. De openingstijden van de sportschool zijn van 08.00 tot 23.00 uur en het rooster voor groepslessen is beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Dinxper gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dinxper gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dinxper gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dinxper gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Dinxper gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dinxper gym

Bezoekers bekeken ook