Eten bij Rico

Eten bij Rico is een Maaltijdbezorging gelegen aan Markt 1A in Dinxperlo.

Meer informatie over Eten bij Rico in Dinxperlo

Grand-café ´Eten bij Rico´ is een populair restaurant gelegen aan het marktplein in Dinxperlo. Het staat bekend om zijn ontspannen sfeer, vriendelijke service en goede keuken. Ze bieden lunch- en dinermaaltijden, evenals zalen voor feesten en vergaderingen. Het grand-café heeft een uitstekend terras en biedt plaats aan 20 tot 100 personen. Ze hebben ook een café met buffetmogelijkheden. De openingstijden variëren per dag, maar ze zijn gesloten op maandag en dinsdag. Tafelreserveringen en contactformulieren zijn beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Eten bij Rico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eten bij Rico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eten bij Rico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eten bij Rico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Eten bij Rico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eten bij Rico

Bezoekers bekeken ook