Fitnesscentrum Ponsen

Fitnesscentrum Ponsen is een Sportschool gelegen aan Europastraat 2-A in Dinxperlo.

Meer informatie over Fitnesscentrum Ponsen in Dinxperlo

Bij Ponsen kun je gezellig en ontspannen sporten om je persoonlijke doelen te bereiken. Ze bieden verschillende sportactiviteiten aan, zoals bodypump, pilates, rugscholing, fitness, jeugdfitness, BBB, senioren fitness, spinning, bokszaktraining, conditie & krachttraining, yoga, medisch fitness en zumba. Ponsen is begonnen in 1986 en is uitgegroeid tot een sport- en gezondheidscentrum van 4000m2 met de beste faciliteiten en de nieuwste apparatuur. Ze bieden zowel binnen als buiten sportmogelijkheden aan. Bij Ponsen krijg je persoonlijke begeleiding en kun je een gratis proefles volgen om jouw ware sportdoel te ontdekken. Ze hebben een geweldig team dat je helpt om jouw doelen te bereiken.

Wil je weten wat Fitnesscentrum Ponsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitnesscentrum Ponsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitnesscentrum Ponsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitnesscentrum Ponsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Fitnesscentrum Ponsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitnesscentrum Ponsen

Bezoekers bekeken ook