Verleende omgevingsvergunning Rietstapperweg 3A, Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning Rietstapperweg 3A, Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende omgevingsvergunning is met de reguliere procedure verleend.Locatie: Rietstapperweg 3A in DinxperloOmschrijving: bouwen bedrijfshalVergunning verleend op: 27-8-2019Procedure: RegulierBezwaarschriftBent u het als belanghebbende niet eens met een besluit, dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit bezwaar maken volgens de Algemene wet bestuursrecht. U doet dit door een brief te sturen aan het college van burgemeester en wethouders dan wel de burgemeester (bij evenementen- en horecavergunningen), Postbus 119, 7120 AC Aalten. In deze brief schrijft u de reden waarom u het niet eens bent met het besluit, de datum waarop u de brief verstuurt en uw naam en adres, voorzien van uw handtekening.Voorlopige voorzieningHet indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat daardoor de werking van het besluit wordt opgeschort. Is er sprake van een spoedeisend belang dan is het, zodra het bezwaarschrift bij de gemeente is ingediend, tevens mogelijk om bij de Voorzieningenrechter schriftelijk een voorlopige voorziening aan te vragen, bijvoorbeeld de schorsing van het bestreden besluit. Het postadres van de Voorzieningenrechter is rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2019.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. gmb-2019-218184

Gerelateerde berichten