Gemeente Aalten – verlening apv vergunning voor 3 voorstellingen circus Bongo, Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Aalten – verlening apv vergunning voor 3 voorstellingen circus Bongo, Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende apv vergunning is verleend.Organisator: VVNF DinxperloActiviteit: 3 voorstellingen circus BongoLocatie: terrein hoek Burg. Haverkampstraat/Hovenstraat in DinxperloDatum/periode: 23 april 2020 Bezwaar besluitBent u het niet eens met dit besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl. Zet in die brief in ieder geval:•Uw naam, adres en woonplaats;•De datum;•Een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;•Waarom u het niet eens bent met het besluit en•Uw handtekeningDoe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen. Voorlopige voorzieningOok wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.MediationWilt u liever een gesprek om tot een oplossing te komen? We kunnen dan met een neutrale gespreksleider vrijblijvend gaan zoeken naar een oplossing. U houdt het recht om alsnog binnen de gestelde termijn van zes weken bezwaar te maken.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2020.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. gmb-2020-48903

Gerelateerde berichten