Verleende omgevingsvergunning WA-22-0192 (reguliere voorbereidingsprocedure), Allee 47 te Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning WA-22-0192 (reguliere voorbereidingsprocedure), Allee 47 te Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Gemeente Aalten maken bekend, dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verleend:Zaaknummer: WA-22-0192Omschrijving: het bouwen van een carport en overkappingLocatie: Allee 47 te DinxperloDatum besluit: 2 september 2022Bezwaar besluit collegeBent u het niet eens met het besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl.Zet in die brief in ieder geval:•uw naam, adres en woonplaats;•de datum;•een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;•waarom u het niet eens bent met het besluit en•uw handtekening.Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen.Voorlopige voorzieningOok wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt.Het postadres van de Voorzieningenrechter is:Rechtbank Gelderland, Sector BestuursrechtPostbus 9030,6800 EM Arnhem.VragenHeeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. gmb-2022-399660

Gerelateerde berichten