Kennisgeving besluit Brandveilig gebruik vergunning, Aaltenseweg 73, 7091ES Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit Brandveilig gebruik vergunning, Aaltenseweg 73, 7091ES Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 13 november 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000320 voor het brandveilig gebruiken van Hotel 't Welink op locatie Aaltenseweg 73 te Dinxperlo. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•het brandveilig gebruikenInzageHet besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis.Beroep besluitBent u het niet eens met het besluit? U kunt hiertegen in beroep gaan. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief naar: Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zet in die brief in ieder geval:•uw naam, adres en woonplaats;•de datum;•een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat;•waarom u het niet eens bent met het besluit en•uw handtekening.Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u in beroep gaat, is verzonden. Anders kan uw beroep niet in behandeling worden genomen.Voorlopige voorzieningOok wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt.Het postadres van de Voorzieningenrechter is:Rechtbank Gelderland, Sector BestuursrechtPostbus 9030,6800 EM Arnhem.VragenHeeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 16-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dinxperlo
  2. gmb-2023-487221

Gerelateerde berichten