Harm Takke Tweewielers

Harm Takke Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Weversstraat 4 in Dinxperlo.

Meer informatie over Harm Takke Tweewielers in Dinxperlo

Harm Takke Tweewielers is een bekend tweewielercentrum in de Achterhoek, dat ook tevreden klanten in Duitsland heeft. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring en geven eerlijk en deskundig advies. Ze hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen, waaronder e-bikes, stadsfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Daarnaast hebben ze ook een zorgwinkel waar specialisten advies geven over scootmobielen, rolstoelen, rollators en aangepaste fietsen. In hun moderne werkplaats kunnen ze reparaties en onderhoud uitvoeren voor e-bikes en fietsen, maar ook voor rolstoelen en speciale fietsen. Ze zijn dealer van alle bekende merken en hebben een grote voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is. Daarnaast bieden ze ook een haal- en brengservice aan. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon, app of e-mail voor vragen of advies.

Wil je weten wat Harm Takke Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harm Takke Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harm Takke Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harm Takke Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Harm Takke Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harm Takke Tweewielers

Bezoekers bekeken ook