IJsclub 't Boesveld

IJsclub 't Boesveld is een Schaatsbaan gelegen aan Boesveldsedijk 10 in Dinxperlo.

Meer informatie over IJsclub 't Boesveld in Dinxperlo

De schaatsbaan van IJsclub 't Boesveld is momenteel gesloten vanwege de sneeuw op het ijs en de dooi die maandag zal invallen. De ijsclub wacht op een nieuwe vorstperiode voordat de baan weer geopend kan worden. Tijdens de vorige winter hebben ze geleerd dat het beter is om de baan verspreid over de dag met kleinere groepen te gebruiken om de ijsvloer te behouden. Om met meer mensen tegelijk op het ijs te kunnen, is een dikkere ijslaag nodig. Er zijn verder geen nieuwsberichten. IJsclub 't Boesveld staat open voor suggesties en reacties van leden.

Wil je weten wat IJsclub 't Boesveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsclub 't Boesveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsclub 't Boesveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub 't Boesveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar IJsclub 't Boesveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsclub ’t Boesveld

Bezoekers bekeken ook