Kickboxing Dinxperlo

Kickboxing Dinxperlo is een Kickboksschool gelegen aan Anholtseweg 8 in Dinxperlo.

Meer informatie over Kickboxing Dinxperlo in Dinxperlo

HB Fitness in Dinxperlo biedt een uitgebreid aanbod van groepslessen en individuele sportactiviteiten. Als lid van HB Fitness kun je gebruik maken van al deze lessen en activiteiten. Tijdens de bouwvak zijn er geen groepslessen. Daarnaast is Kickboxing Dinxperlo onderdeel van HB Fitness, waar je onder deskundige begeleiding kunt werken aan je gezondheid. HB Fitness werkt ook intensief samen met Fysiotherapie praktijk Wynia & Tannemaat, waardoor mensen met fysieke problemen bij de fysiotherapie terecht kunnen en vervolgens bij HB Fitness kunnen trainen. HB Fitness heeft ook partners en biedt aantrekkelijke tarieven. Voor actuele informatie kun je de Facebookpagina bekijken.

Wil je weten wat Kickboxing Dinxperlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboxing Dinxperlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboxing Dinxperlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Dinxperlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Kickboxing Dinxperlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboxing Dinxperlo

Bezoekers bekeken ook