KlaassenGroep B.V.

KlaassenGroep B.V. is een Aannemer gelegen aan Helmkamp 25, 7091 HR Dinxperlo Meander 601, 6825 ME Arnhem in Dinxperlo.

Meer informatie over KlaassenGroep B.V. in Dinxperlo

In de tekst worden verschillende recente projecten genoemd, zoals de circulaire nieuwbouw van het Behandelhuis GGNet in Warnsveld, de renovatie van 22 woningen in Lichtenvoorde, de nieuwbouw van het Broeckland College in Breukelen en de start van de bouw van nieuwe woningen in Flora 23 in Doesburg. Ook wordt genoemd dat er een nieuw Staring College wordt gebouwd in Borculo, dat er nieuwe woningen worden gebouwd in Driegaarden en dat er een nieuw kindcentrum wordt gebouwd in De Horsten in Borne. Daarnaast worden er verschillende andere projecten genoemd, zoals een zorgcomplex in Antoniushove in Lichtenvoorde en een project genaamd Contour in Winterswijk. In het nieuws worden onder andere een dagje uit met oud-medewerkers, het hoogste punt van 38 woningen in Velp en de oplevering van kindcentrum De Horsten in Borne genoemd. Tot slot wordt verwezen naar een online bedrijfsbrochure voor meer informatie.

Wil je weten wat KlaassenGroep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KlaassenGroep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KlaassenGroep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KlaassenGroep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar KlaassenGroep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KlaassenGroep B.V.

Bezoekers bekeken ook