Rijschool Nico

Rijschool Nico is een Rijschool gelegen aan Welinkdwarsweg 3 in Dinxperlo.

Meer informatie over Rijschool Nico in Dinxperlo

Rijschool Nico biedt rijlessen aan op een leuke en spontane manier, geleid door een goede instructeur. De lessen worden gegeven in een gebruiksvriendelijke auto die voldoet aan alle veiligheidseisen. Bij Rijschool Nico leer je stap voor stap zelfstandig rijden, inclusief het rijden met een navigatiesysteem en milieuvriendelijk rijden. Het slagingspercentage bij examens ligt rond de 70%, wat hoger is dan het regionale slagingspercentage van 41 tot 45%. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar vanaf €1135,-, inclusief praktijkexamen. Daarnaast biedt Rijschool Nico de PlanGo App aan, waarmee je gemakkelijk je rijlessen kunt plannen en inzicht hebt in je vorderingen en planning. Het adres van Rijschool Nico is Welinkdwarsweg 3 in Dinxperlo.

Wil je weten wat Rijschool Nico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Nico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Nico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Nico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Rijschool Nico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Nico

Bezoekers bekeken ook