Schietsportvereniging Het Blauwe Meer

Schietsportvereniging Het Blauwe Meer is een Schietbaan gelegen aan De Kolk 6 in Dinxperlo.

Meer informatie over Schietsportvereniging Het Blauwe Meer in Dinxperlo

Schietsportvereniging Het Blauwe Meer is een schietvereniging gevestigd in het Sportcentrum 't Blauwe Meer. Ze bieden de mogelijkheid om te schieten met lichte en zware kalibers, evenals met luchtpistool en luchtgeweer. De vereniging heeft een ruim assortiment aan wapens. Voor contactinformatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van de vereniging. Het bestuur van de vereniging bestaat uit verschillende leden, waaronder een voorzitter, secretaris, penningmeester en twee ondersteunende bestuursleden.

Wil je weten wat Schietsportvereniging Het Blauwe Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schietsportvereniging Het Blauwe Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schietsportvereniging Het Blauwe Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schietsportvereniging Het Blauwe Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Schietsportvereniging Het Blauwe Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schietsportvereniging Het Blauwe Meer

Bezoekers bekeken ook