sportcafé De Peppel

sportcafé De Peppel is een Sportcafé gelegen aan Europastraat 2 in Dinxperlo.

Meer informatie over sportcafé De Peppel in Dinxperlo

Sportcafé De Peppel is een ideale plek om te sporten en te genieten van een gezellig avondje uit. Het café biedt verschillende activiteiten zoals kegelen, sjoelen, darten, schieten, biljarten, oud Hollandse spelen en beachvolleybal. Daarnaast is er de mogelijkheid om te barbecueën. Het café is gevestigd op Europastraat 2 in Dinxperlo en is te bereiken via telefoonnummer 0315-654469 of via e-mail info@sportcafedepeppel.nl. Sportcafé De Peppel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 24:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 24:00 uur. Op zondag is het café open op aanvraag.

Wil je weten wat sportcafé De Peppel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sportcafé De Peppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sportcafé De Peppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sportcafé De Peppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar sportcafé De Peppel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. sportcafé De Peppel

Bezoekers bekeken ook