St. Michael Kirche

St. Michael Kirche is een Katholieke kerk gelegen aan Hellweg 34 in Bocholt.

Meer informatie over St. Michael Kirche in Bocholt

De Katholieke Parochie St. Georg bestaat al lange tijd, maar vernieuwt zich constant. Sinds september 2018 bestaat de parochie uit een stedelijk gebied (Bocholt centrum en Weststadt) en een landelijk gebied (Hemden, Holtwick, Liedern, Lowick, Spork en Suderwick). Dit maakt het interessant, maar ook onoverzichtelijk. De website heeft als doel om u de informatie te bieden die u zoekt. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met het parochiebureau via telefoonnummer 0 28 71 - 25 44 0 of een e-mail sturen naar stgeorg-bocholt(at)bistum-muenster.de. In de parochie zijn er recente nieuwtjes, zoals een concert in St. Bernhard, Lowick op 1 oktober, bijeenkomsten van commissies voor de pastorale ruimte en een misviering bij het Hemdener Kreuz op 20 september om 18:30 uur. Verder zijn er nieuwtjes over de liturgie, zondagspreken, het zoeken naar een basilica cantor, familievieringen, kerkelijke muziek, herfstbijeenkomsten, de kerststalactie, speciale collectes en de open dag van het bisdom Münster waar ze op zoek zijn naar leerlingen.

Wil je weten wat St. Michael Kirche verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Michael Kirche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Michael Kirche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Michael Kirche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar St. Michael Kirche reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Michael Kirche

Bezoekers bekeken ook