Voorbereiding structuurvisie voor de percelen Maurits Prinsstraat 2–4 en Terborgseweg 1–1a te Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voorbereiding structuurvisie voor de percelen Maurits Prinsstraat 2–4 en Terborgseweg 1–1a te Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt bekend gemaakt dat in de kern Dinxperlo een structuurvisie wordt voorbereid voor het volgende perceel: Maurits Prinsstraat 2–4 en Terborgseweg 1–1a te Dinxperlo (percelen garagebedrijf Sloetjes). Het betreft uitsluitend een formele mededeling. Nadere informatie volgt via de gemeentepagina. Het gaat in dit geval om een lokale aangelegenheid en om die reden worden geen adviezen van onafhankelijke instanties ingewonnen. Er wordt geen gelegenheid gegeven tot het indienen van een reactie/zienswijze.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2009.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. stcrt-2009-13782

Gerelateerde berichten