Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Buitengebied Dinxperlo 2007, Kalverweidendijk 11’

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Buitengebied Dinxperlo 2007, Kalverweidendijk 11’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft op 29 juni 2011 uitspraak gedaan naar aanleiding van het beroep tegen het bestemmingsplan ´Buitengebied Dinxperlo 2007, Kalverweidendijk 11’, waardoor het nu onherroepelijk is geworden. Dit plan maakt de bouw van een varkensstal aan Kalverweidendijk 11 te Dinxperlo mogelijk. Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder beleid en plannen/ruimtelijke plannen/plannen in onherroepelijke fase. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer (0543) 49 31 59.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2011.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. stcrt-2011-13220

Gerelateerde berichten