Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Dinxperlo, Spekkendijk 36–38

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Dinxperlo, Spekkendijk 36–38.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Met ingang van 22 april 2011 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Dinxperlo, Spekkendijk 36–38’ ter inzage. Dit plan maakt de bouw van 2 woningen in ruil voor sloop van voormalige agrarische bebouwing mogelijk op het perceel Spekkendijk 36 in De Heurne. Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten. Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan ‘Spekkendijk 36–38’. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer (0543) 49 31 52.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2011.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. stcrt-2011-6873

Gerelateerde berichten