Ontwerpbestemmingsplan De Pas Dinxperlo

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan De Pas Dinxperlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Met ingang van vrijdag 20 april 2012 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Pas Dinxperlo’ ter inzage. Dit plan maakt de bouw van een vijftal woningen mogelijk op De Pas, naast huisnr. 20 te Dinxperlo. Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten. Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Pas Dinxperlo’. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie, telefoonnummer (0543) 49 31 54.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2012.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. stcrt-2012-7604

Gerelateerde berichten