Bestemmingsplan ‘Kern Dinxperlo 2012’, Aalten

DeDinxperlogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bestemmingsplan ‘Kern Dinxperlo 2012’, Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het bestemmingsplan Kern Dinxperlo 2012, vastgesteld bij raadsbesluit van 18 december 2012, is onherroepelijk geworden. Er is tegen dit besluit namelijk geen beroep ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan heeft betrekking op het gehele grondgebied van het dorp Dinxperlo, dus het centrumgebied, de woonwijken, het bedrijfsterrein en enkele daarop aansluitende gebieden. Het plan beoogt aan het bestaande bebouwde gebied een actuele bestemmingsregeling toe te kennen, waarbij tevens de gewenste ontwikkeling wordt aangegeven. Het plangebied wordt globaal begrenst door de landsgrens, de Rondweg, De Hoonhorstweg, De Beggelderdijk, De Stulendreier, De Hagen, Bosmanslaan, de Hooilanden, de Kalverweidendijk, De Veldmate, De Aaldersbeeklaan, de Aaltenseweg en de Keupenstraat. Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder beleid en plannen/ruimtelijke plannen/plannen in onherroepelijke fase. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 te Aalten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 51.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deDinxperlogids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinxperlo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinxperlogids.nl
Redactie deDinxperlogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinxperlo
  2. stcrt-2013-6438

Gerelateerde berichten