Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional

Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional is een Voedingsdeskundige gelegen aan Raadhuisstraat 8 in Dinxperlo.

Meer informatie over Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional in Dinxperlo

Per 1 september 2023 neemt diëtist Elise Slootman, eigenaresse van Diëtistenpraktijk Vitalise, de praktijk over. Dit nieuws is belangrijk voor degenen die gebruik maken van de diensten van de praktijk. Daarnaast is er ook een corona-update waarin wordt vermeld dat de praktijk fysieke consulten weer zal hervatten vanaf woensdag 6 mei. Dit is mogelijk gemaakt door de groen licht van de overheid.

Wil je weten wat Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tara Vossers – (sport)Diëtist & Voedingsprofessional

Bezoekers bekeken ook