Van Dijk Achterhoek

Van Dijk Achterhoek is een Grondverzet gelegen aan Meniststraat 27 in Dinxperlo.

Meer informatie over Van Dijk Achterhoek in Dinxperlo

Van Dijk Achterhoek is een specialistisch bedrijf op het gebied van sloop- en asbestsanering. Ze hebben ervaring met verschillende projecten, waaronder het slopen en verwijderen van asbest in het schoolpand De Vuurvogel in Ede, het onderhoud van 95 woningen in de Bloemenbuurt in Didam, het slopen van een monumentaal pand aan de Parkstraat in Arnhem, het verwijderen van asbest in de Maria Laetitia kerk in Azewijn, het slopen en verwijderen van asbest in De Veensche Tuin in Veenendaal, de transformatie van de St. Jorisschool in Terborg, het demonteren van een asbest dak van de zoutloods in Zevenaar, het slopen van basisschool De Dobbelsteen en Pinkeltje, de renovatie van het Ministerie voor het cultureel erfgoed in Amersfoort, de renovatie van Koningsbult in Eibergen en de renovatie van 51 woningen van woningcorporatie Viverion. Daarnaast hebben ze ook ervaring met grondwerk, zoals het graven van een gronddepot in Drempt. Het bedrijf heeft op dit moment ook een vacature voor handslopers.

Wil je weten wat Van Dijk Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dijk Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dijk Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dijk Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar Van Dijk Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dijk Achterhoek

Bezoekers bekeken ook