WIHA Diamanttechniek BV

WIHA Diamanttechniek BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Helmkamp 57 in Dinxperlo.

Meer informatie over WIHA Diamanttechniek BV in Dinxperlo

WIHA Diamanttechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse diamanttechnieken, zoals boren en zagen in beton. Ze hebben vakmensen in dienst met ruime ervaring en investeren continu in innovatieve ontwikkelingen. Het bedrijf werkt voor verschillende klanten en biedt vacatures aan. Ze bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een opleidingstraject. Daarnaast kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun projecten. Het gebruik van cookies op de website wordt ook vermeld.

Wil je weten wat WIHA Diamanttechniek BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WIHA Diamanttechniek BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WIHA Diamanttechniek BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WIHA Diamanttechniek BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinxperlo. Opzoek naar WIHA Diamanttechniek BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WIHA Diamanttechniek BV

Bezoekers bekeken ook